Vårt Företag

Beställ tjänst ›

Familjerengöringsföretag från Helsingfors

Vi är ett ansvarsfullt finsk-filippinskt företag.

Vi är IsoJoo! – ett familjeföretag inom städning och fastighetsskötsel grundat 2001. Vi utför hemstädning och företagsstädning samt trädgårds- och gårdsarbete i områdena Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Kyrkslätt och Sibbo. Vår verksamhet grundar sig på följande värderingar som är mycket viktiga för oss och också betyder mycket för våra kunder.

Ärligt ansvarsfulla och omtänksamma. Vi tar väl hand om våra anställda. Alla våra yrkesverksamma är från Filippinerna och bor nu permanent i Finland. Vi säkerställer en garanterad inkomstnivå och goda levnadsvillkor för dem. Till exempel betalar vi betydligt bättre än kollektivavtalslön, erbjuder bra förmåner och kvalitetsutrustning för arbetsutförande.

Vi hjälper också till med alla aspekter av anpassning och framgång i det finska samhället och möjliggör ett mänskligt arbete utan överväldigande stress, vilket gynnar både våra anställdas välbefinnande och vår tjänst till kunder.

Glada och hårt arbetande, bekanta proffs. Våra arbetare är kända för att vara exceptionellt hårt arbetande och glada, ärliga arbetsmyror, vars ansikten ofta visar ett leende. De har fått mycket beröm från våra kunder och har blivit mycket bekanta för dem.

Du kan kommunicera med våra anställda på engelska, som är det officiella språket i Filippinerna. De talar engelska mycket bra och lär sig kontinuerligt finska, så att chatta på finska är också möjligt. Om du inte talar engelska, oroa dig inte, våra anställda vet vad de ska göra även utan instruktioner! Om så önskas kan en finsktalande person vara närvarande.

Vi utbildar noggrant vår personal, och vi strävar alltid efter att ha samma personer arbetande på varje plats. Vi roterar inte våra arbetare, så du får en bekant regelbunden städare eller ett par för tjänster som regelbunden hemstädning, som du också känner vid namn.

Hög kvalitet på arbete och service. Städning är en färdighet där man kan se skillnaden mellan en professionell och en amatör. Våra arbetare är utbildade professionella städare, utrustade med säkra, ekologiska och doftfria rengöringsmedel och verktyg.

Kraven på våra arbetares färdigheter är höga, men det är även andra aspekter av vårt företag. Detta är en förutsättning för kvalitetsarbete och att tjäna våra kunder.

Vi har en 100% nöjdhetsgaranti! Vi lovar hög kvalitet vid varje besök hos kunden. Om det finns brister i städningen eller annat arbete vi utför, kommer vi att rätta till det till samma pris eller kompensera i priset.

Följsamhet till scheman. Punktlighet är viktigt! Vi anländer vid överenskommen tid. Våra arbetare reser med bil, och deras arbete är logiskt planerat, så det finns inget behov av att stressa igenom städningar på bekostnad av scheman eller arbetskvalitet.

Bygga ett gott finskt samhälle tillsammans. Genom att använda våra tjänster hjälper du väsentligt goda människor att bygga ett gott finskt samhälle. Tillsammans lyckas vi!

Kontakta Oss ›

100% nöjdhetsgaranti säkerställer en säker beställning

Detta innebär att vi håller vårt löfte om hög kvalitet vid varje besök! Om det finns brister i städningen, kommer vi att komplettera dem till samma pris eller kompensera för bristerna i priset. Så att beställa från oss är alltid helt säkert.

Kontakta Oss ›

Snabb kontakt

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer dig så snart som möjligt!

Ring