Yrityksemme

Tilaa palvelu ›

Siivousalan perheyritys Helsingistä

Olemme vastuullinen suomalais-filippiiniläinen yritys.

Olemme IsoJoo! – vuonna 2001 perustettu siivous- ja kiinteistönhoidon perheyritys. Teemme koti- ja yrityssiivouksia sekä pihan- ja puutarhanhoitotöitä Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Sipoon alueella. Toimintamme perustuu seuraaville meille todella tärkeille arvoille, jotka merkitsevät paljon myös asiakkaillemme.

Aidosti vastuullinen ja välittävä. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. Kaikki ammattilaisemme ovat Filippiineiltä kotoisin, ja he asuvat nyt pysyvästi Suomessa. Turvaamme heille taatun tulotason ja hyvän elämän edellytykset. Maksamme esimerkiksi selkeästi TES-palkkaa paremmin, tarjoamme hyviä etuja ja laadukkaat välineet työn suorittamiseen.

Autamme myös kaikessa suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutumisessa ja menestymisessä, ja mahdollistamme työnteon inhimillisesti ilman kuormittavaa kiirettä, mikä on sekä henkilöstömme hyvinvoinnin että asiakkaidemme palvelemisen etu. 

Iloiset ja ahkerat, tutut ammattilaiset. Tekijämme tunnetaan poikkeuksellisen ahkerina ja iloisina, rehellisinä työmyyrinä, joiden kasvoilta voit huomata hymyn. He ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme ja tulleet heille hyvinkin tutuiksi.

Voit keskustella työntekijöidemme kanssa englannin kielellä, joka on Filippiinien virallinen kieli. He puhuvat englantia todella hyvin opetellen jatkuvasti myös suomen kieltä, joten juttelu suomeksikin onnistuu. Jos englanti ei taitu sinulta, ei huolta, työntekijämme tietävät ilman neuvojakin, mitä tehdä! Halutessasi paikalla on suomenkielinen henkilö.

Koulutamme henkilöstömme perusteellisesti, ja pyrimme aina siihen, että kussakin kohteessa työt tekevät samat ihmiset. Emme kierrätä tekijöitämme, joten saat esimerkiksi säännölliseen kotisi siivoukseen tutun vakiosiivoojan tai työparin, jotka myös tunnet nimiltä. 

Työn ja palvelun korkea laatu. Siivous on taitolaji, jossa eron ammattilaisen ja amatöörin välillä huomaa. Tekijämme ovat koulutettuja ammattisiivoojia, joilla on käytössä turvalliset, ekologiset ja hajusteettomat pesuaineet sekä välineet. 

Vaatimukset työntekijöidemme osaamisessa ovat korkeat, mutta niin ovat muiltakin osin yrityksessämme. Tämä on edellytys laadukkaalle työn jäljelle sekä asiakkaidemme palvelemiselle. 

Meillä on 100 % tyytyväisyystakuu! Lupaamme korkean laadun jokaisella käynnillä asiakkaan luona. Jos siivouksessa tai muussa meiltä tilatussa työssä ilmenee puutteita, korjaamme asian samaan hintaan tai kompensoimme sen hinnassa. 

Aikatauluissa pysyminen. Täsmällisyys on tärkeää! Tulemme paikalle sovittuun aikaan. Työntekijämme liikkuvat autoilla ja heidän työnsä on suunniteltu järkevästi, jolloin kohteita ei tarvitse siivota kiireellä aikatauluista saati työn laadusta tinkien. 

Rakennetaan yhdessä hyvää suomalaista yhteiskuntaa. Kun käytät palvelujamme, autat merkittävällä tavalla hyviä ihmisiä rakentamaan hyvää suomalaista yhteiskuntaa. Yhdessä me menestymme!

Ota yhteyttä ›

100 % tyytyväisyystakuu takaa turvallisen tilauksen

Tämä tarkoittaa, että pidämme lupauksen korkeasta laadusta jokaisella käynnillä! Jos siivouksessa ilmenee puutteita, täydennämme ne samaan hintaan tai kompensoimme puutteet hinnassa. Meiltä tilaaminen on näin ollen aina täysin turvallista.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita