IsoJoo!

Isosti laadukasta ja vastuullista siivouspalvelua

Tilaa palvelu ›

Kotisiivous

Lue lisää ›

Yrityssiivous

Lue lisää ›

Muuttosiivous

Lue lisää ›

Ikkunanpesut

Lue lisää ›

Tarkan laadun siivouspalvelua Pääkaupunkiseudulla

Perheyritykseltä, joka välittää asiakkaistaan ja henkilöstöstään.

Olemme suomalais-filippiiniläinen perheyritys, joka palvelee sinua, kotitalous tai yrittäjä, siivouksissa sekä puutarha- ja pihatöissä ympäri vuoden. Meiltä saat koulutetun ammattisiivoojan, jonka työn jälki on aidosti hyvää. Meillä on myös selkeä tuntihinnoittelu, jonka päälle ei tule mitään yllättäviä lisäkuluja. 

Kaikki työntekijämme ovat Filippiineiltä kotoisin, vakituisesti Suomessa asuvia. Me todella välitämme henkilöstöstämme ja toimimme vastuullisesti kaikessa heidän työllistymiseensä liittyvässä palkkauksesta koulutukseen ja asumiseen. Hyvinvoiva, toimeentuleva henkilökunta on meille suuri sydämen asia. 

Olemme saaneet paljon kiitosta tekijöidemme huolellisuudesta sekä pirteästä palvelusta. Kun luoksesi saapuu aina tutut kasvot, joissa hymy on herkässä, haluaa palvelun tilata uudelleenkin. Lue yritys-sivulta lisää firmamme arvoista ja tavoista toimia. 

Kysy siivouspalvelua, jota tarvitset ja ylläty iloisesti. Tai tilaa siivous lahjaksi läheiselle lahjakortin muodossa! Työskentelemme Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Sipoon alueilla.

Ota yhteyttä ›

Asiakkaamme kertovat

"Olen todella tyytyväinen ikkunanpesuun. Täydellistä jälkeä, ei yhtään raitaa, ja ikkunat ovat kuin uudet, pokia myöten valkoiset ja hienot. Myös sälekaihtimet ovat nyt kuin uudet. Sain ystävällistä palvelua ja hienoa työtä. Suosittelen IsoJoo!-siivouspalvelua." – Leena N., Espoo

"Siivoojat ovat todella ystävällisiä, huomaavaisia ja hyväntuulisia. On oikein miellyttävää siivoustyötä. Kaikki toimii kuin unelma ja kotini hohtaa puhtaana. Tilaan säännöllisesti IsoJoo!-palvelua." – Johanna K., Helsinki

"Hienoa on, että siivoojat eivät vaihdu, vaan tuntevat kotini. Ja aikatauluista pidetään tarkasti kiinni, mikä tekee helpoksi ajoittaa siivous omaan päivääni. Myös hinta on juuri se, mitä on etukäteen sovittu." – Juhani S., Helsinki

"Terassin raivaus, painepesu ja seinien harjaus teki terassini taas viihtyisäksi paikaksi. Puu sai taas kauniin värinsä, eikä ole harmaa ,ja seinät ovat valkoiset ja lasit kirkkaat. Luulin ennen tätä, että se pitää remontoida! Säästin ison summan pikkurahalla." – Elina A., Vantaa

Tilaa sinäkin palvelu ›

Usein kysyttyä

Mitä kotisiivous maksaa?

Kotitalousvähennyksen ansiosta saat vähentää maksetun työn osuudesta jopa 60 % suoraan veroistasi. Tuntihintamme 39,90 €/h maksaa siis sinulle vähennyksen jälkeen vain 15,96 €/h. Näin ollen esimerkiksi 139 € työ kustantaa sinulle kotitalousvähennyksen jälkeen ainoastaan 55,60 €. Lisää kotitalousvähennyksestä ›

Voinko olla kotona siivouksen ajan?

Voit toki olla kotona siivoamisen aikana. Toivomme kuitenkin, että siivoojamme saavat täyden työrauhan. Yleensä sovimme, että ajoitamme siivouksen hetkeen, jolloin et ole kotona. Silloin sinun on mukava palata puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin!

Pitääkö siivoojalle antaa kodin avain?

Ei tarvitse, jos sisäänpääsy muuten järjestyy. Voit kuitenkin antaa turvallisesti meille kotiavaimesi, sillä säilytämme sitä kassakaapissa. Saat kuittauksen avaimen vastaanotosta, ja me kannamme vastuun sen säilyttämisestä. Avaimessa ei lue nimeäsi tai osoitettasi, vaan salainen koodi. Voit myös kertoa vara-avaimen säilytyspaikan tai olla meitä ovella vastassa. 

Mitä siivooja ajattelee kodistani?

Älä huoli! Ammattisiivojamme ei arvioi kotiasi, vaan keskittyy työhönsä. Kaikkein tyytyväisin siivoojamme on silloin, kun hän kykenee tekemään ison parannuksen kotisi viihtyisyyteen. Älä siis siivoa kotiasi siivoojaa varten.

Säilyykö yksityisyyteni?

Siivojaamme ovat hienovaraista väkeä ja he ovat allekirjoittaneet vaitiolositoumuksen. Heillä on näin ollen ehdoton vaitiolovelvollisuus. Kodeista ei puhuta edes siivoojien kesken, ellei kyseessä ole siivoojien yhteinen kohde. Siivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita, ellei siitä ole sovittu erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle. Siivoojat eivät myöskään saa kuvata kodeissa. Voit siis luottaa täysin yksityisyytesi säilymiseen.

Mitä, jos en ole täysin tyytyväinen lopputulokseen?

Meillä asiakastyytyväisyys on erittäin korkea. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen johonkin yksityiskohtaan, kerro meille asiasta saman tien, niin tulemme ilomielin korjaamaan sen. Tilanteesta riippuen voimme siivota uudestaan tai korjata työnjäljen siinä tilassa, jossa puutteita on. Voimme myös hyvittää puutteen siivouksen hinnasta. Saat siis 100 % tyytyväisyystakuun! Tilaaminen on täysin turvallista.

Mitä jos siivouksen aikana tapahtuu vahinko?

Kaikki siivoojamme ovat huolellisia ammattilaisia, mutta vahinkoja voi toki sattua jokaiselle. Vahinkoja varten meillä on Pohjola Vakuutus Oy:n vastuuvakuutus, joten korjaamme tai korvaamme aina aiheuttamamme vahingot. Myös työntekijät on vakuutettu Pohjola Vakuutus Oy:ssä, ja heillä on työterveyssopimus Terveystalo Oy:n kanssa.

Tilaa nyt turvallinen siivous ›

100 % tyytyväisyystakuu takaa turvallisen tilauksen

Tämä tarkoittaa, että pidämme lupauksen korkeasta laadusta jokaisella käynnillä! Jos siivouksessa ilmenee puutteita, täydennämme ne samaan hintaan tai kompensoimme puutteet hinnassa. Meiltä tilaaminen on näin ollen aina täysin turvallista.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita