IsoJoo!

Högkvalitativa och ansvarsfulla städtjänster

Beställ tjänst ›

Hemstädning

Läs mer ›

Kommersiell Städning

Läs mer ›

Flyttstädning

Läs mer ›

Fönsterstädning

Läs mer ›

Noggranna städtjänster av hög kvalitet i Huvudstadsregionen

Från ett familjeföretag som bryr sig om sina kunder och personal.

Vi är ett finsk-filippinskt familjeföretag som betjänar dig, oavsett om du är en hushåll eller en entreprenör, inom städning samt trädgårds- och gårdsarbete under hela året. Från oss får du en utbildad professionell städare vars arbetskvalitet är genuint bra. Vi har också tydlig timprissättning utan oväntade tilläggskostnader.

Alla våra anställda är från Filippinerna och är permanent bosatta i Finland. Vi bryr oss verkligen om vår personal och agerar ansvarsfullt i alla aspekter av deras anställning, från lön till utbildning och boende. En välmående, ekonomiskt säker personal är en hjärtefråga för oss.

Vi har fått mycket beröm för våra arbetares noggrannhet och livliga service. När bekanta ansikten alltid hälsar dig med ett leende, kommer du att vilja beställa vår tjänst igen. Läs mer på vår företagssida om våra värderingar och arbetssätt.

Fråga efter den städtjänst du behöver och bli positivt överraskad. Eller beställ städning som en present till en närstående i form av ett presentkort! Vi verkar i områdena Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Kyrkslätt och Sibbo.

Kontakta Oss ›

Våra kunder säger

"Jag är verkligen nöjd med fönsterstädningen. Perfekt finish, inte ett enda streck, och fönstren ser ut som nya, ramar och allt ljusa och fina. Persiennerna är också nu som nya. Jag fick vänlig service och fantastiskt arbete. Jag rekommenderar IsoJoo! städtjänst." – Leena N., Esbo

"Städarna är verkligen vänliga, hänsynsfulla och glada. Det är mycket trevligt städarbete. Allt fungerar som en dröm, och mitt hem skiner rent. Jag beställer regelbundet IsoJoo! tjänst." – Johanna K., Helsingfors

"Det är fantastiskt att städarna inte byter, utan känner till mitt hem. Och scheman följs strikt, vilket gör det enkelt att schemalägga städningen i min dag. Dessutom är priset exakt vad som överenskommits i förväg." – Juhani S., Helsingfors

"Att rensa terrassen, högtryckstvätta och borsta väggarna gjorde min terrass till en mysig plats igen. Träet återfick sin vackra färg, inte längre grå, och väggarna är vita och glasen klara. Jag trodde tidigare att det behövde renoveras! Jag sparade en stor summa pengar för en liten avgift." – Elina A., Vanda

Beställ tjänsten också ›

Vanliga Frågor

Hur mycket kostar hemstädning?

Tack vare hushållsavdraget kan du dra av upp till 60% av arbetskostnaden direkt från dina skatter. Därför kommer vår timtaxa på €39.90/h endast att kosta dig €15.96/h efter avdraget. Således kommer ett €139-jobb att kosta dig endast €55.60 efter hushållsavdraget. Mer om hushållsavdrag ›

Kan jag vara hemma under städningen?

Du kan absolut vara hemma medan städningen pågår. Dock hoppas vi att våra städare kan arbeta i full frid. Vanligtvis ordnar vi städningen till en tid när du inte är hemma. Då kan du njuta av att komma tillbaka till ett rent och fräscht hem!

Behöver jag ge städaren en nyckel till mitt hem?

Det är inte nödvändigt om tillgången kan ordnas på annat sätt. Men du kan tryggt ge oss din hemnyckel, eftersom vi förvarar den i ett säkert skåp. Du kommer att få ett kvitto för nyckeln, och vi tar ansvar för dess förvaring. Nyckeln kommer inte att ha ditt namn eller adress på den, utan en hemlig kod. Du kan också berätta för oss var en reservnyckel finns eller vara där för att möta oss vid dörren.

Vad tycker städaren om mitt hem?

Oroa dig inte! Våra professionella städare dömer inte ditt hem utan fokuserar på sitt arbete. Våra städare är som gladast när de kan göra en betydande förbättring av komforten i ditt hem. Så, städa inte ditt hem för städaren.

Kommer min integritet att bevaras?

Våra städare är diskreta personer och har undertecknat sekretessavtal. Därför har de en absolut tystnadsplikt. De pratar inte om hem ens inbördes, om det inte är ett gemensamt städmål. Städare öppnar aldrig hemskåp eller lådor om det inte uttryckligen överenskommits om det. Vi kan också komma överens om att lämna vissa områden utanför städningen. Städare har också inte tillåtelse att ta bilder i hem. Du kan alltså helt lita på att din integritet upprätthålls.

Vad händer om jag inte är helt nöjd med resultatet?

Vi har en mycket hög kundnöjdhet. Om du dock inte är nöjd med någon detalj, vänligen berätta för oss omedelbart, och vi kommer att gärna rätta till det. Beroende på situationen kan vi städa igen eller åtgärda arbetet i det område där det finns brister. Vi kan också kompensera för bristen i städpriset. Så du får en 100% nöjdhetsgaranti! Beställning är helt säker.

Vad händer om en olycka inträffar under städningen?

Alla våra städare är noggranna yrkespersoner, men olyckor kan hända vem som helst. För sådana incidenter har vi ansvarsförsäkring hos Pohjola Vakuutus Oy, så vi reparerar eller kompenserar alltid för eventuella skador vi orsakar. Arbetarna är också försäkrade av Pohjola Vakuutus Oy, och de har ett avtal om yrkeshälsa med Terveystalo Oy.

Beställ säker städning nu ›

100% nöjdhetsgaranti säkerställer en säker beställning

Detta innebär att vi håller vårt löfte om hög kvalitet vid varje besök! Om det finns brister i städningen, kommer vi att komplettera dem till samma pris eller kompensera för bristerna i priset. Så att beställa från oss är alltid helt säkert.

Kontakta Oss ›

Snabb kontakt

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer dig så snart som möjligt!

Ring